> Főoldal | Rólunk | Partnereink

Partnereink

A CIG Pannónia Életbiztosító jelenleg két fő értékesítési csatornán keresztül teszi elérhetővé életbiztosítási termékeit: Alternatív Hálózat és Saját Hálózat.

Alternatív Értékesítési Hálózat

A CIG Pannónia Életbiztosító Alternatív Értékesítés elnevezés alatt foglalja össze a saját hálózatán kívül működő valamennyi értékesítési csatornáját. Ez elsősorban a független biztosításközvetítőkkel történő együttműködést jelenti.

Társaságunk működése óta az értékesítésbe bevont partnerek számának folyamatos bővítésére, hosszú távon is fenntartható, kölcsönös előnyökön alapuló együttműködés kialakítására törekszik. Az alternatív értékesítési partnerek a teljes termékpaletta közvetítését végzik, a velük történő közös termékfejlesztés révén a piaci igényeket maximálisan kielégítő termékek kerülhetnek Társaságunk kínálatába. Mindennek eredményeként a piacra lépése óta dinamikusan növekedett szerződéses partnereink száma és az általuk generált díjbevételek összege. Jelenleg 240 alternatív csatornás partnerrel – alkuszokkal, többes és függő ügynökökkel – dolgozunk együtt az ország teljes területét lefedve.

Célunk partnereink teljes körű kiszolgálása, a személyes kapcsolattartás, testreszabott oktatási programok, az ügyfélkezelési munka támogatása. Emellett folyamatos információellátással, értékesítést támogató eszközökkel és anyagokkal segítjük a Társaságunk termékeit értékesítő biztosításközvetítők munkáját.