> Főoldal

Befektetéshez kötött életbiztosítás - Pannónia PRO

Egész életre szóló befektetés Önnek!

A PRO nevet viselő biztosításunk befektetési egységhez kötött, úgynevezett unit-linked életbiztosítás. A whole life biztosítások körébe tartozik, mivel rendszeres díjfizetésű, egész életre szól. A hazai piac befektetési kínálatában egyedülállóan megtalálható a Warren Buffett Pro Részvény Eszközalap, melynek biztosítási védelme nagyon rugalmas, így Ügyfeleinknek optimális és megbízható megoldást nyújt.

Ahhoz, hogy befektetett pénzét még hatékonyabban kézben tudja tartani, lehetősége van egy ingyenes szolgáltatást igénybe venni. Ez a szolgáltatás a Navigátor. A Navigátor segítségével a biztosító a tőkepiacokon megfigyelhető és gyakran jelentős mértékű hozamingadozások hatásait igyekszik semlegesíteni: árfolyamcsökkenés esetén a veszteségek minimalizálására, árfolyam-emelkedés esetén a hozamok maximalizálására törekszik a biztosításban felhalmozott tőke eszközalapok közötti mozgatásával.

A Navigátor olyan, mint egy éjjeliőr: akkor is ébren van, ha mindenki más alszik. Vigyáz az értékeinkre.

További információ a Navigátor oldalon érhető el.

Mi díjazzuk hűségét és bizalmát!

Különböző Pannónia Hűségbónusz típusok kerültek bevezetésre:

A Pannónia PRO biztosítás aktuális, érvényben lévő szerződési feltételei pdf formátumban letölthetőek oldalunkról a Nyomtatványok menüpont alatt.

Megjegyzés: a fenti információk a Pannónia PRO biztosítási termékről tájékoztató jellegűek, így nem minősülnek ajánlattételnek, vagy kötelezettségvállalásnak.

További kérdés esetén, kérjük töltse ki az alábbi űrlapunkat, és Munkatársaink válaszolnak Önnek rövid időn belül.


 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Kérjük, ha meglévő szerződéssel kapcsolatban érdeklődik, a gyorsabb ügyintézés érdekében adja meg szerződésszámát is.


Kérjük, írja a képen látható számsort a mellette található mezőbe. Ha új számsort szeretne, kattintson a képre!